Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Всесвітній День серця

Новости
Щороку від серцево-судинних захворювань помирає понад 17 мільйонів людей. Заходи, що їх проводять у рамках Всесвітнього дня серця, який відзначають в останню неділю вересня, мають на меті наголосити на важливості профілактики серцево-судинних хвороб. Кардіологічні товариства, фонди, клініки закликають громадськість до здорового способу життя, щоб зменшити вплив основних факторів ризику, серед яких, зокрема, незбалансоване харчування, гіподинамія, паління.
Девіз цьогорічного Всесвітнього дня серця — «Єдиний ритм здорових сердець!». Всесвітня федерація серця проводить найрізноманітніші заходи. Усі бажаючі мають можливість виміряти свій артеріальний тиск, взяти участь в спортивних змаганнях, дискусіях, наукових конференціях і семінарах, побувати на тематичних виставках, концертах тощо.
Заходи з відзначення Всесвітнього дня серця відбуватимуться в 100 країнах світу, в тому числі й в Україні. Наразі серцеві патології щороку забирають життя більше 480 тисяч українців. До цього призводить несприятлива екологічна ситуація, старіння населення, необізнаність пересічного громадянина в медичних питаннях, легковажне ставлення до здоров’я, недоступність найсучасніших методів діагностики й лікування широкому загалу. Ситуація також ускладнюється тим, що українська система охорони здоров’я не отримує достатнього фінансування, обладнання більшості медичних закладів морально застаріле, а страхова медицина поки не набула широкого розповсюдження.
Компанія «Макс-Велл» має на меті змінити становище на краще, адже сфера її інтересів — діагностика та лікування кардіологічних, онкологічних, інфекційних патологій. Своїми першочерговими завданнями «Макс-Велл» вважає впровадження інноваційних технологій і медичних препаратів у практику лікування онкологічних, кардіологічних й інших тяжких захворювань, а також забезпечення населення якісною та доступною медичною допомогою. Велике значення, на думку фахівців «Макс-Велл», має свідоме ставлення людини до свого здоров’я, тому департамент з науки і освіти компанії веде постійну просвітницьку роботу з метою більшої поінформованості населення в питаннях збереження здоров’я, подовження життя і покращення його якості. Адже девіз компанії — «Ми допомагаємо вам жити довше!».
28.09.2007 г.Автор: Max-Well o.parfenuk@starget.com.ua

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужна предметная фотосъемка Симферополь? Лучшая фототехника. http://isdata.ru