Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

20 жовтня, у Всеукраїнський день боротьби із раком молочної залози в поліклінічному центрі Макс-Велл пройшла масова акція з обстеження на рак молочної залози

Новости
Захворюваність на рак в Україні зростає і на даний момент в структурі онкологічної патології жінок рак молочної залози займає одне з перших місць. При цьому, за оцінкою більшості маммологів і онкологів, українські жінки дуже мало знають про рак молочної залози та його прояви, і головне – про необхідність регулярно обстежуватись з метою виявлення хвороби на ранніх стадіях. Тому у рамках проведення інформаційної кампанії з раку молочної залози в поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі всі бажаючі жінки змогли обстежитися в суботу, 20 жовтня і тільки 4 з них виявилися абсолютно здоровими! Така велика кількість жінок, які мають проблеми зі здоров’ям, на жаль, свідчить про стан здоров’я середньостатистичної української жінки та про стан охорони здоров’я України у зв’язку з відсутністю спеціалізованих діагностичних центрів.

Усі бажаючі пацієнтки поліклінічного центру Макс-Велл змогли одержати безкоштовні консультації лікарів-маммологів, які, за результатами оглядів, направляли пацієнток на подальше безкоштовне дообстеження: інструментальну діагностику за допомогою приладу Sure Touch та УЗД і лабораторну діагностику з використанням онкомаркера СА 15-3.

Акція співпала у часі із запуском компанією Макс-Велл інноваційної програми селективного скринінгу для виявлення та попередження раку молочної залози. Жінкам користуватися цією програмою дуже просто: потрібно відповісти на 20 питань спеціального скринінгового тесту. Потім відповіді обробляються комп’ютерною програмою, і жінка одержує висновок та рекомендації щодо подальшого обстеження. Основна відмінність цієї програми від усіх відомих програм скринінгу полягає не тільки у можливості виявлення уже існуючої пухлини, але й вживання заходів з усунення факторів ризику, які сприяють її появі. Скринінг проведено серед співробітниць компанії Макс-Велл (загальна кількість співробітників перевищує 400 чоловік) та їх родичів, а наразі проводиться медична частина обстеження жінок. В поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі ці тест-анкети доступні усім відвідувачам: кожна жінка, яка звернулася у поліклінічний центр з будь-якого приводу, може пройти цей спеціальний скринінговий тест, одержати рекомендації, і при необхідності пройти комплексне обстеження. Анкетування усіх відвідувачок безкоштовне!

Жінки, яким рекомендовано подальше обстеження, можуть пройти його у поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі (а скоро у Києві!) за допомогою унікального для України приладу Sure Touch, розробленого та запатентованого у США два роки тому. На відміну від маммографії – традиційного методу діагностики ракових новоутворень молочної залози – діагностика за допомогою цього приладу нешкідлива, обстеження можна проходити регулярно. Високоточний механізм дозволяє фіксувати не тільки розмір та щільність на різній глибині, а й наявність бугристості новоутворення, характерної для ракової пухлини. За прогнозами, цей метод може отримати в Україні широке розповсюдження завдяки своїй мобільності, практично повній нешкідливості для здоров’я жінок та можливості багаторазового повторення обстежень, що дуже важливо для динамічного спостереження і проведення профілактичних обстежень.

Про компанію
Президент компанії «Макс-Велл» Кеннет АЛІБЕК – відомий вчений, доктор біологічних наук, професор, автор багатьох наукових публікацій і десяти книг, президент і співвласник компаній MaxWell Biocorporation LLC і AFG Biosolutions Inc. Співпрацює у якості експерта з питань біотехнологій з урядовими структурами країн Північної Америки, Західної Європи, Азії. У 1994 році за вагомий внесок у справу боротьби за мир був нагороджений медаллю Берклі, яка щорічно присуджується Конгресом США. Викладає в Гарвардському університеті, університетах Прінстона і Джорджтауна. У 2006-2007 навчальному році читав курс лекцій студентам біологічного факультету Національного університету ім. Т.Г.Шевченка.
Науково-виробничий онкологічний і кардіологічний центр «Макс-Велл» – перший в Україні і найбільший в пострадянському просторі комплекс, до складу якого входять мережа поліклінічних центрів для діагностики та лікування критичних захворювань, виробництво лікарських засобів і науково-дослідний центр. Компанія має на меті впровадження сучасних методів лікування й діагностики онкологічних, кардіологічних, інфекційних захворювань. Крім цього, заплановане здійснення освітніх заходів з метою більшої поінформованості населення щодо лікування та профілактики онкологічних, серцево-судинних і інфекційних патологій.

Контактна інформація:
Ольга Молокович
PR-менеджер НВОКЦ «Макс-Велл»
+38 (044) 391-19-19
24.10.2007 г.Автор: Макс-Велл nastia@starget.com.ua

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужна профессиональная детская фотосъемка Симферополь? http://isdata.ru