Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Антисептик Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини)

Товары и цены / Строительство, стройматериалы (240) / Львов

Антисептик Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини)

Цена: 50,00 грн. за шт

Антисептик Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини) це високоефективний засіб з профілактичною та ліквідуючою дією проти дереворуйнівних комах (наприклад, жуків-точильників, усачів) та яскраво вираженим профілактичним ефектом проти дереворуйнівних та деревозабарвлюючих грибків та плісняви. Антисептик Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини) це надійний засіб для профілактичного захисту деревини від уражень грибками, пліснявою, цвіллю, шкідниками та ін.



Призначення: Антисептик Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини) призначений для поверхневого просочування нової та старої деревини в інтер'єрах та екстер'єрах без прямого тривалого контакту деревини з землею, а також для захисту кладки та штукатурки від проростання дереворуйнівних грибків. Цей антисептик має найбільшу стійкість до вимивання дощовою водою, що робить ефективним його застосування в екстер'єрах.



Термін дії захисту антисептика Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини): В інтер’єрі – на протязі всього терміну експлуатації будівлі, в екстер’єрі – рекомендований контроль через 10 років.



Склад антисептика: 5 г/кг флуфеноксурон, 1 г/кг феноксикарб, 60 г/кг пропиконазол, 60 г/кг йодопропинилбутил карбамат (IPBC), 20 г / кг перметрин.



Інструкція по застосуванню антисептика Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини): для профілактичної обробки розведіть концентрат антисептика водою або спиртом, як це вказано в таблиці і наносіть розчин антисептика пензлем, розпиленням або зануренням на ретельно очищену поверхню деревини при температурі повітря від +50C до 350С. Якщо деревина вже уражена дереворуйнівним грибком, видаліть уражену частину, включаючи не менш 0,5 м здорової деревини від краю помітного ураження та замініть її новою. Коли уражена дереворуйнівним грибком ділянка повністю не може бути замінена, проведіть її санацію: видаліть верхню уражену частину деревини механічним способом (сокирою, рубанком) до здорової деревини; по всій площі ураження, включаючи 0,5 м в різні боки від центру місця ураження, з інтервалами 8 см висвердліть отвори діаметром 3-4 мм на глибину до 3/4 товщини матеріалу що обробляється; в зроблені отвори шприцом введіть розчин антисептика Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини), розведений в пропорції 1:9; після всмоктування розчину ін'єкції повторіть. У випадку ураження деревини жуком, введіть шприцом розчин антисептика в наявні помітні порожнини, утворені личинками жуків-древоточців. Якщо уражена цегляна або кам'яна кладка, видаліть штукатурку, зачистіть шви, обробіть кладку пальником та проведіть обробку антисептиком Lignofix TOP безбарвний (профілактичний захист деревини) (1 етап – ін'єктаж, 2 етап – нанесення пензлем, валиком або розпиленням).


Контакт:ПП Буднавігатор
79058, Украина, Львовская обл., Львов, ул. Химическая, 4
тел.: +38 (095) 492 21 54
тел./факс: 38(032) 244 49 46
e-mail: budnavigator@gmail.com
сайт: http://budnavigator.com

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Свадьба фотограф Симферополь. Профессионально. http://isdata.ru