Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

СП ”Интертехнодрук - дистрибьюция”. г. Киев

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Печать и полиграфия (3416) / Киев (1027) / г. Киев

Рубрики размещения: Печать и полиграфия, Материалы и оборудование для полиграфии

Компанія “Інтертехнодрук-Дистрибуція” рада вітати Вас на нашому сайті, присвяченому поліграфічному обладнанню.
Як постачальники поліграфічного обладнання з великим досвідом роботи на ринку, ми розуміємо, що вибір необхідної техніки завжди базується на двох основних принципах: вибір обладнання із відповідним співвідношенням ціна-якість та вибір надійного постачальника. Тому основною метою нашої діяльності є пропозиція оптимального обладнання, яке на 100% буде відповідати завданням Вашої друкарні, та встановлення дружніх та довірних відносин з нашим замовником, тоб то відносин, які спрямовані на тривалий термін і подальший розвиток. Ця проста ідея народилась багато років тому, ще в часи заснування нашої компанії, та жодного разу не підвела нас.
Історія компанії починається з 1991 року, коли була заснована відома фірма “Вета”. Досвід перших років показав, що із багатьох можливих напрямків діяльності найбільш перспективним може бути оперативна поліграфія. Тому, в 1994 році “Вета” отримує статус офіційного дилера компанії RISO (Deutchland) GmbH. В результаті – в активі компанії 80% всіх дублікаторів RISO, які сьогодні постачаються на ринок нашої країни. Наступним кроком було заключення офіційного партнерства з неменьш відомими компаніями ОСЕ (Голландія) та KYOCERA (Японія).
Після вдалого початку на ринку оперативної поліграфії, настав час виходу на ринок професійного друку. З цією метою “Вета” створює нову структуру – СП “Інтертехнодрук” і починає поставки післядрукарського обладнання, а в 1997 році підписує контракт з відомим виробником офсетних машин – японською компанією Ryobi. Як наслідок цієї події – в 1999 році відкривається власний сучасний поліграфічний центр.
На цьому ріст компанії не зупинився. Дінамічний розвиток компаній “Вета” та “Інтертехнодрук” не міг відбуватися далі за умов збереження організаційної форми. Тому в 2002 році було вирішено, з одного боку, децентралізувати напрямки та доручити їх окремим структурним підрозділам. З другого боку, на найвищому рівні було заплановано централізувати фінансові потоки та управління підрозділами. В результаті було створено “Вета Холдинг Груп” та низка структурних підрозділів, які увійшли до її складу:
· “Вета-Дистрибуція” постачає ризографи, принтери, копіювальні пристрої, монітори, комп’ютери, мережеве устаткування.
· “Вета – Техносервіс” здійснює сервісне обслуговування техніки з програми поставок “Вета-Дистрибуція”
· “Вета-Копісервіс” – це мережа копішопів у Києві та регіонах України
· “Інтертехнодрук-Поліграфсервіс” – сучасний поліграфічний центр, який також виконує функції своєрідного “шоу-руму” для наших замовників
· “Інтертехнодрук-Дистрибуція” – займається постачанням широкого спектру друкарського, додрукарського та допоміжного обладнання для професійної поліграфії та забезпечує якісне гарантійне та сервісне обслуговування цієї техніки.
Такий структурний розподіл знайшов відображення в активному розвитку компанії “Інтертехнодрук-Дистрибуція”. Разом з традиційним для нашої компанії напрямком обладнання для листового офсетного друку, бурхливий розвиток отримали також напрямки рулонних офсетних машин та обладнання для флексографії. Сьогодні наша компанія може запропонувати своїм замовникам широкий спектр рішень для поліграфічного виробництва – від самих простих та недорогих до великих проектів для потужніх друкарень. Професійний рівень наших фахівців дозволяє пропонувати нашим замовникам не тільки окремі друкарські одиниці, але й найсучасніші технологічні проекти, які по суті є бізнес-програмами з готовністю “під ключ”.
Але й після інсталяції обладнання наша робота з клієнтами не закінчується. Впродовж гарантійного терміну наші сервісні інженери працюють у тісному контакті з фахівцями замовника, проводячи додаткове навчання операторів та постійну профілактику обладнання. До цього слід додати, що сервіс-інженери “Інтертехнодрук-Дистрибуція” проходять постійне навчання на заводах наших постачальників та мають відповідні сертифікати. Окрім офіційного статусу нашого сервісного центру, слід зазначити нову тенденцію в підготовці інженерів – від універсалізації до спеціалізації. На відміну від багатьох українських компаній, в яких невеличка кількість сервіс-інженерів має статус “майстра на всі руки”, сервіс-інженери компанії “Інтертехнодрук-Дистрибуція” проходять навчання по окремим спеціалізованим програмам, що дозволяє значно підвищити рівень та якість надання послуг, а також значно підвищити експлуатаційне життя техніки, що постачається.
Ми впевнені, що наша програма постачання та професійні послуги наших фахівців стануть надійним помічником у Вашому бізнесі та будуть надійним гарантом нашої взаємовигідної співпраці.
З повагою,
Фахівці компанії “Інтертехнодрук-Дистрибуція
Контакт:01034, Украина, Киев, г. Киев, О. Гончара 32- А
тел.: (044) 238-63-71, 238-63-72, 238-63-73, 238-63-74
тел./факс: 238-63-75
e-mail: itdd@veta.kiev.ua

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Фотосъемка свадеб Симферополь. Качественно. http://isdata.ru