Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Західна Консалтингова Група ТОВ. Львів

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Бизнес и финансы (5545) / Львовская обл. (114) / Львів

Рубрики размещения: Бизнес и финансы, Автоматизация, Бухгалтерские услуги, Консалтинг, Налоги, аудит, Юридические услуги, юристы, Услуги, Патентные услуги, Юридические, адвокатские услуги

Шановні друзі та клієнти!

Ми щиро раді нашій зустрічі на сторінках цього сайту і готові розповісти просто про складне.

Західна Консалтингова Група, компанія-експерт у таких сферах:

- Комплексні консалтингові послуги з підготовки, організації, запуску, супроводу, реорганізації, захисту та ліквідації бізнесу в Україні (юридичні + бухгалтерські + ІТ-послуги).

- Юридичні послуги - корпоративне право, господарське та цивільне право для компаній, юридичний аудит бізнесу (due diligence), судові спори, стягнення боргів, виконавче провадження, антиколекторські послуги, банкрутство, трудове право для компаній. Адвокати, корпоративні юристи, арбітражні керуючі.

- Бухгалтерські послуги – бухгалтерія для компаній, фінансовий та управлінський облік, аналіз фінансового стану бізнесу, оптимізація податків, звітність за міжнародними стандартами. Сертифіковані бухгалтери CAP, CIPA, аудитори, незалежні експерти.

- ІТ – послуги бізнес-програми 1С Підприємство - дистрибуція, впровадження, супровід програмного забезпечення для бізнесу. Автоматизація обліку та управління, системне адміністрування. Сертифіковані програмісти, розробники, системні адміністратори.

Щодо кола клієнтів, ЗАХІДНА КОНСАЛТИНГОВА ГРУПА спеціалізується у напрямку бізнес для бізнесу (В2В - business to business).
Поряд з цим, якісні послуги для приватних клієнтів є для нас правилом хорошого тону.
Ми надаємо професійні послуги, без яких не обходиться жоден бізнес. Іншими словами, це – аутсорсинг професійних послуг. Наші фахівці мають найкращий вишкіл, спеціальні професійні кваліфікації, завжди актуальний досвід, відчуття міри і такту.
Перевага і вигода наших клієнтів також у тому, що Ви користуєтеся послугами відразу кількох фахівців високого рівня, зі спеціалізацією у різних галузях, не витрачаєте зайві кошти на організацію робочого місця, не маєте проблем при тимчасовій відсутності фахівців, отримуєте гарантію повної, а не обмеженої відповідальносіт за професійні помилки.
Наше прагнення бути найкращим для кожного клієнта – Ваш гарантований шанс отримати більше ніж Ви очікуєте.
Ми цінуємо Ваш час і робимо ставку на якість.

Ваша Західна консалтингова група
Контакт:79005, Украина, Львовская обл., Львів, вул. Дудаєва, 19 офю 1
тел./факс: +38 (032) 297-53-23, +38 (032) 297-53-22, +38 (032) 261-10-66, +38 (032) 299-18-99
e-mail: office@zkg.com.ua
сайт: http://zkg.com.ua
Дата: 19.07.2009

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужна профессиональная цифровая фотосъемка Симферополь? Профессионально. http://isdata.ru