Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

ПП ФАН-lang school. м. Киъв

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Работа и учеба (1481) / Киевская обл. (161) / м. Киъв

Рубрики размещения: Работа и учеба, Языковые курсы

Курси іноземних мов “ФАН-lang” school існують для того, щоб допомогти людям, які хочуть вивчати мови, щоб надавати якісні послуги, сформувати у студентів позитивне ставлення до процесу навчання, поділитись вміннями, ентузіазмом та бажанням до росту і вдосконалення, щоб зробити у сфері вивчення іноземних мов свій невеликий внесок, а також певні досягнення та кроки вперед саме в цій галузі.
У нашій школі працюють молоді, енергійні, повні ентузіазму, люблячі свою роботу викладачі і ми віримо, що коли людина займається тим, що приносить їй задоволення, тим, що добре в неї виходить і від чого захоплює подих – то ця людина безумовно зможе поділитись всіма своїми почуттями з іншими і показати, навчити, дати зрозуміти, що всі у своїх здібностях рівноправні і у всіх закладені можливості та здібності до вивчення будь-яких наук, головне – знайти свою нішу, сферу, щоб вдало використати і застосувати набуті знання.
На наших уроках ми використовуємо різні види діяльності, отож, студентам ніколи буде сумувати. Уроки проходять активно, весело, з позитивним настроєм, з чітко поставленою метою, яку прагне досягти як викладач, так і студент. Але кожен, хто вивчає мову, повинен пам’ятати, що він зможе отримати бажаний результат лише тоді, коли чітко знатиме, що він хоче і для чого робить це.
Існує багато методик вивчення іноземних мов і кожна з них має свої переваги і, звісно, недоліки. Ми вирішили не прив’язуватись до єдиної методики, а використовувати «еклектичний метод» у процесі навчання. Що значить «еклектичний» запитаєте Ви? А все дуже просто, еклектичний – означає вибране зі всіх відомих методів, напрямків, стилів найкраще, найбільш підходяще в даному випадку, ситуації і все це використовується для навчання, дослідження, розвитку.
Оголошується набір в групи:
- англійська мова
- німецька мова
- французька мова
Контакт:04080, Украина, Киевская обл., м. Киъв, вул. Межигірська 19б, 2-й поверх
тел.: тел.: (044) 425-53-42
e-mail: info@fanlang.com.ua
сайт: http://fanlang.com.ua/
Дата: 06.12.2010

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужна профессиональная предметная фотосъемка Симферополь? 200грн/час http://isdata.ru