Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Форкленд ООО. г. Вишневое

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Авто, мото (3186) / Киевская обл. (423) / г. Вишневое

Рубрики размещения: Авто, мото, Автозапчасти, Авторемонт, Оборудование, инструмент, Строительная техника и оборудование, Производство, Складское оборудование

ТОВ «ФОРКЛЕНД» є офіційним дилером на Україні японської компанії NIPPON YUSOKI CO.LTD., - лідера по виробництву електричних навантажувачів в Японії і у всьому світі, виробляючого широкий асортимент техніки з електроприводом під торговою маркою NICHIYU (НІЧІЮ) – заснованої в 1937 р..
Крім того, наша компанія є представником в Україні російських компаній «Склад.ру» та «Транс Електрик» які є найбільшими постачальниками складської техніки виробництва Японії (NISSAN, NICHIYU), Півд. Кореї (HYUNDAI) та Китая.
Ми реалізуємо з гарантійним та наступним обслуговуванням не дорогу, зручну в роботі, економічну та надійну складську техніку (навантажувачі, штабелери, річ-траки, візки з невеликим підйомом, супроводжуючі перевізники піддонів тощо). На складах компанії зберігається до 25 000 найменувань запасних частин для складської техніки різних виробників.
Контакт:08132, Украина, Киевская обл., г. Вишневое, ул. Черновола 54а
тел.: (044)406-37-45
тел./факс: (044)406-37-45
моб.тел.: 093-329-16-27
e-mail: info@forkland.com.ua, manager@forkland.com.ua
сайт: http://forkland.com.ua
Дата: 01.09.2010

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: профессиональная цифровая фотосъемка Симферополь. Профессионально. http://isdata.ru