Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

"ГРАЦІЯ". Мукачево

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Дом и офис (5825) / Закарпатская обл. (16) / Мукачево

Рубрики размещения: Дом и офис, Двери, Жалюзи, ролеты, Мебель, Окна

Організація «ГРАЦІЯ» заснована 2008 року. За більш ніж 3 роки роботи на ринку металопластикових конструкцій компанія «ГРАЦІЯ» зарекомендувала себе як молода та прогресивна команда спеціалістів, яка перш за все, цінує думку і бажання клієнта і вміє запропонувати такий продукт, який своїм функціональними та естетичними якостями буде задовільняти найвибагливішого клієнта.
Компанія «ГРАЦІЯ» з самого початку своєї діяльності встановила акцент на бездоганну якість. Тому ми, перш за все, відібрали комплектуючі, які вже позитивно зарекомендуваали себе у Європі і пройшли адаптацію та сертифікацію в Україні.
Компанія «Грація» пропонує продаж та установку високоякісних металопластикових конструкцій:
-DECCO(Польща), фурнітура - VORNE(Турція) або Winkhouse(Німеччина);
-DECEUNINCK (Бельгія).Фурнітура - Winkhouse(Німеччина);
-WINDOFF’S(Україна). Фурнітура – Maco(Австрія) або ROTO(Німеччина);
-AXIOM(Україна). Фурнітура - Maco(Австрія) або ROTO(Німеччина).
Також компанія "Грація" може також запропонувати широкий вибір внутрішніх жалюзей та захисних ролетів, підвіконники та відливи на будь-який смак, вхідні та міжкімнатні двері.
При купівлі металопластикових вікон кожна людина зустрічається з проблемою дуже широкої пропозиції профілів та різних варіантів комплектації. Тому найважливіший момент при вибору профілю пластикових вікон - відповідність ГОСТам для житлових приміщень. Наявність відповідних сертифікатів у компанії, в якій Ви збираєтеся замовляти пластикові вікна, допоможе Вам вирішити це питання.
Контакт:89600, Украина, Закарпатская обл., Мукачево, вул.К.Беляєва, 9, оф. 6

сайт: gracia.ucoz.ua
Дата: 11.03.2011

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: профессиональная интерьерная фотосъемка Симферополь. Рекомендуем: http://isdata.ru