Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Предприятие "СКИФИЯ". Белая Церковь Киевская обл

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Оборудование, инструмент (7799) / Киевская обл. (879) / Белая Церковь Киевская обл

Рубрики размещения: Оборудование, инструмент, Оборудование для пищевой промышленности, Сельскохозяйственная техника и оборудование, Производство, Сельхозпродукция, Сельхозтехника, Складское оборудование, Торговое оборудование, Тяжёлая промышленность, Электроника и электротехника, Сельское хозяйство, Сельхозпродукция, Сельхозтехника, Средства защиты растений

Керівнику агропідприємства
Військові технології для АПК

ЗАХИСТІТЬ УЛЬТРАЗВУКОМ ПРОВОДКУ СВОЇХ КОМБАЙНІВ
ВІД ПЕРЕГРИЗАННЯ МИШАМИ ТА ПАЦЮКАМИ - ОБІЙДЕТЬСЯ ДЕШЕВШЕ, ЧИМ РЕМОНТ ПІД ЧАС ЖНИВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТІЛЬКИ ПРОМИСЛОВА УЛЬТРАЗВУКОВА УСТАНОВКА
"СКІФІЯ УЗГ 200" ВИПРОМІНЮЄ УЛЬТРАЗВУК ПО УНІКАЛЬНОМУ АЛГОРИТМУ, ЯКИЙ ВБИВЧО ВПЛИВАЄ НА МИШЕЙ ТА ПАЦЮКІВ !!!

АНАЛОГІВ НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ НАШІЙ ПРОМИСЛОВІЙ УСТАНОВКІ "СКІФІЯ УЗГ 200" В УКРАЇНІ НЕМАЄ.

Ми розробили згідно військових технологій і виробляємо Багатофункціональну Промислову ультразвукову установку "СКІФІЯ УЗГ 200", яка дійсно ефективно захищає від пацюків та мишей електропроводку комп’ютерів сучасних комбайнів, склади зберігання сипучих продуктів. Також Багатофункціональна Промислова ультразвукова установка "СКІФІЯ УЗГ 200" має додаткові режими :
1. Ультразвукова обробка зерна і насіння перед посівною, що прискорює процесс проростання насіння та підвищує врожайність.
2. Підвищення вологості в приміщеннях ( для вирощування грибів, для утворення відповідного клімату в корівниках і так далі ) шляхом ультразвукового розпилення води і перетворення води в туман.
3. Ультразвукова стерилізація рідини (пива, молока, соків та іншого ). Це дає можливість зменшити концентрацію антисептиків в десятки і сотні разів, створивши живе пиво та інші продукти харчування без концентратів.
Установка "СКІФІЯ УЗГ 200" розрахована на одночасну роботу з вісімдесяти двома ультразвуковими випромінювачами. Кожен з вісьмидесяти двух випромінювачів розвиває ультразвуковий тиск в 92 децибел.
Для дого, щоб гризуни не адаптувались до ультразвукових коливань, приміняється спеціальний алгоритм випромінювання ультразвуку.
Ефективна зона дії до 2500 м. кв. ( в залежності від кількості під'єднаних випромінювачів та особливостей приміщення ). В залежності від замовлення установка "СКІФІЯ УЗГ 200" поставляється в різних комплектаціях. Вартість самої установки "СКІФІЯ УЗГ 200" становить 2500 - 3000 грн в залежності від замовленої комплектації. Вартість Одного ультразвукового випромінювача з кронштейном кріплення - 30 гривень. Під час акцій надаються знижки. Установка "СКІФІЯ УЗГ 200" має вихідну потужність 200 ват в імпульсном режимі. Живлення - мережа 220 вольт. Споживання електроенергії - 240 ват на годину.
Вся інформація про нашу ультразвукову установку "СКІФІЯ УЗГ 200"
та рекомендації наших вдячних клієнтів в нас на сайті http://alfakatrin.com.ua/.
Один з наших клієнтів - фірма з іноземними інвестиціями "Сингента", яка придбала в нас уже п'ять ультразвукових установок "СКІФІЯ УЗГ 100". Ультразвукова установка
"СКІФІЯ УЗГ 200" - це модифікація Ультразвукової установки "СКІФІЯ УЗГ 100" - тільки більш потужна і має додаткові режими.
Якістю та ефективністю установок "СКІФІЯ УЗГ 100" фірма "Сингента" задодоволена, про що свідчить її рекомендація, яка розміщена на нашому сайті.

З ПОВАГОЮ Директор підприємства "СКІФІЯ" полковник В. Тимошенко
Наші контакти: Підприємство "СКІФІЯ", Україна м. Біла Церква, Київської обл, Вернадского 4 / 68, 09106, E - meil: alfakatrin@rambler.ru Сайт http://alfakatrin.com.ua/
тел. (0 456 ) 33 07 44; тел. моб. 097 530 04 86
Контакт:09106, Украина, Киевская обл., Белая Церковь Киевская обл, Вернадского 4
тел.: (0456) 33-07-44
тел./факс: (0456) 33-07-44
моб.тел.: (097) 530-04-86
e-mail: alfakatrin@rambler.ru
сайт: http://alfakatrin.com.ua
Дата: 03.11.2011

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужен профессиональный свадебный фотограф Симферополь? http://isdata.ru