Дела на сегодня:
Добавить
новость
Добавить
объявление
Добавить
предприятие
Добавить
прайс-лист
Добавить
сайт
Разместить
рекламу

Мягкая мебель ДИВАНКО. Киев

Вход для пользователей
Регистр. номер:
Пароль:
[Регистрация]
Каталог предприятий / Дом и офис (5825) / Киевская обл. (932) / Киев

Рубрики размещения: Дом и офис, Дизайн интерьера, Для детей, Кухни, Мебель, Шкафы, Производство, Мебель

Меблі ДИВАНКО – торгово-виробнича компанія, що складається з власної виробничої бази, салонів-магазинів меблів та Internet - ресурсу який працює на меблевому ринку України та у місті Києві.

Ми самостійно виготовляємо корпусні меблі за індивідуальними дизайн-пректами. У нас можна замовити виготовлення та монтаж: шафи, шафи-купе, стінки, кухні, спальні та інших видів корпусних меблів для обладунку прихожих, гардеробних кімнат, спалень, дитячих кімнат і офісних приміщень.

Паралельно у салонах «Меблі ДИВАНКО» можна придбати м’які меблі, дивани, кутки фабричного виробництва. Ми пропонуємо своїм покупцям комплекти м’яких меблів українського виробництва у трьох цінових категоріях: «Дивани економ рівня», «Дивани категорії комфорт» та «Елітні м’які меблі».

Окрему елітну групу корпусних меблів ДИВАНКО складають «Авторські меблі» - Преміум рівня. Ми пропонуємо шафи, гірки, комоди, столові комплекти, столи та стільці з цінних порід твердої деревини, інкрустовані філігранною художньою різьбою ручної роботи.
Контакт:07682, Украина, Киевская обл., Киев, Григоренка, 20
тел./факс: (098) 103-44-99
моб.тел.: (098) 103-44-99
e-mail: Dyvanko@ukr.net
сайт: Dyvanko.com.ua
Дата: 13.03.2012

См. также:

Предложение фотосъемки от Фотограф Симферополь: Нужен профессиональный свадебный фотограф Симферополь? Профессионально. http://isdata.ru